verwarming – sanitair

Installatie verwarming

Reken op Driesmans voor de installatie van de meest uiteenlopende verwarmingstoestellen. We installeren ketels voor zowel huishoudelijk als industrieel gebruik. Ben je geïnteresseerd in hernieuwbare energie? We luisteren naar je behoeften en vinden samen de oplossing die het best bij je past. Reken op Driesmans voor het installeren van je verwarming in de regio Rotselaar – Leuven – Aarschot – Haacht. Contacteer ons en ontvang je vrijblijvende offerte!

Verwarmingsketels

Op zoek naar een passende verwarmingsketel voor je centrale verwarming? We installeren verwarmingsketels op gas en stookolie.

Warmtepompen

Door het milieuvriendelijke karakter van warmtepompen zit de populariteit in de lift. Dankzij deze efficiënte manier van verwarmen bespaart u heel wat! Voor de installatie van uw warmtepomp geniet je van diverse subsidies.

Zonneboilers

Door je water te verwarmen met behulp van zonne-energie kan je tot wel 70% op je energie factuur besparen! Een zonneboiler is een energie vriendelijk systeem dat zonlicht meteen omzet in warmte.

Radiatoren

Radiatoren staan warmte af aan de omringende lucht. Dankzij het grote oppervlak wordt de warmte-overdracht zo efficiënt mogelijk gemaakt. Radiatoren bestaan in allerlei vormen en maten om volledig in de stijl van uw interieur te passen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verwarming van uw ruimtes. Deze aangename vorm van verwarming vraagt weinig onderhoud en biedt een comfortabele temperatuurregeling.

Convectors

Na radiatoren zijn convectors de meest gekozen verwarmingselementen. Dit dankzij hun grotere efficiënte, en optimale regelbaarheid. Ze bieden een snellere opwarming en een lager energieverbruik dan radiatoren.

Enkele realisaties

Onze leverancier voor verwarming

Vraag uw offerte aan

Contacteer Driesmans en ontvang een offerte voor je werken.

 

 VRAAG UW OFFERTE AAN

Vind ons op Facebook

Driesmans Gerard BVBA